Bedrukking 

We bieden verschillende oplossingen voor een kwalitatieve bedrukking van zowel publicitaire als variabele productgegevens.

1. Bedrukking big bags

Voor een optimale productpresentatie voorzien we uw big bags van een kwalitatieve flexobedrukking, tot 4 kleuren per zijde. We bedrukken de individuele panelen met uw ontwerp, productinformatie of variabele data voor we ze samennaaien.

2. Bedrukking Pillow bags

Uw WPP-zakken personaliseren met een hoogwaardige bedrukking? Afhankelijk van het type verpakking bedrukken we uw FIBC’s in onze eigen productie-units in Servië of Arendonk. Door de korte doorlooptijd kunnen we de verpakkingen vlot en flexibel bedrukken.

  • Flexo bedrukking van afgewerkte zakken tot 5 kleuren

  • Flexo bedrukking op rol tot 6 kleuren

  • Full-colour BOPP-bedrukking

Advanced color bedrukking op BOPP-film

Voor bedrukking met fotokwaliteit, maken we gebruik van een speciale flexodruk met centrale drum op een BOPP-film. Vervolgens lamineren we deze bedrukte folie op het geweven doek, waarna we de zak verder op maat afwerken. Hierdoor kunnen we alle publicitaire ontwerpen in de hoogste kwaliteit op uw zakken afbeelden.

Eigen drukafdeling Arendonk

In onze drukafdeling in Arendonk drukken we variabele productiegegevens op uw FIBC’s met een uiterst korte lead time. De afgewerkte pillow bags, zowel plastic als jute, kunnen tot 5 kleuren bedrukt worden in onze eigen productie-unit. Dankzij de flexibele doorlooptijd kunnen we zowel publicitaire als variabele productgegevens bedrukken.

  • Moderne drukpersen voor optimale personalisatie van de zakken

  • Vaste leveranciers staan garant voor een constante kwaliteit

  • Beschikbaarheid uit stock voor een snelle levering

  • Mogelijkheid tot stockage en leveren op afroep

3. Bedrukking blokbodemzakken

De blokbodemzakken zijn uitermate geschikt voor bedrukking, zowel flexo als advanced color printing. Bovendien is de volledige oppervlakte van de zak, inclusief de bodem en de top patches, bedrukbaar. Hierdoor is de bedrukking van de gevulde zak langs alle zijden zichtbaar.

De bedrukking gebeurt in onze eigen productie-unit in Servië. Dankzij de flexibele doorlooptijd kunnen we zowel publicitaire als variabele productgegevens bedrukken. 

Flexobedrukking blokbodemzakken

Bij een standaardmodel blokbodemzak kan de 6-kleurenbedrukking verdeeld worden over de voor- en achterzijde van de zak.

Bij een back seal bag is 6-kleurenbedrukking over de hele zak, inclusief de zijkanten, mogelijk. Bij deze constructie wordt het doek na het bedrukken terug samen gelast.

Advanced full color bedrukking blokbodemzakken 

Voor bedrukking met fotokwaliteit, maken we gebruik van een speciale central drum flexodruk op een BOPP-film. Vervolgens lamineren we deze bedrukte folie op het geweven doek, waarna we de zak verder op maat afwerken.

Dankzij advanced full color bedrukking kan een back seal bag ononderbroken bedrukt worden, tot over de zijranden. We lamineren de bedrukte folie met een vlak weefsel en vormen de zak met een verticale las (back seal) in het gelamineerde doek.